Skip to content

Kecamatan Driyorejo

Ketemu lan nggon nggolek’i konco teko kecamatan Driyorejo

3 Komentar leave one →
  1. yayak69gresik@gmail.com permalink
    Januari 4, 2014 10:53 pm

    sing pingin pasang speedy ayooo mumpung ada diskon………
    paket 512 kbps harga 125, pkt 1m= 250, pkt 2m=485, pkt 3m=695….harga sewaktu2 bisa berubah sesuai kebijakan area telkom setempat
    segera hub yayak
    office marketing 0313985800
    03171123669/082141411669
    cukup tlpn wae rek konco2 sing moro nak omah sampyn ok …salam gawe kabeh arek sak kecamatan kab gresik…
    ayooo reeek ojo kalah karo negoro liyane it adalah sumber segala informasi lan sak sembarange…merdeka

  2. peduli gresik permalink
    September 9, 2009 7:30 am

    gak cuma driyorejo ae.. yuk…!!!

    kota ne yo gak onok pembangunan blas.. gresik kota yo ake pabrik-e ngalah2i driyorejo malahan… tp yo ngono pembangunanne g onok… lambat..
    bupatine iku wong deso…. wong gresik kota yo gak onok seng seneng karo robach..
    korupsi tok… kotane g dibangun… 8thn jabat bupati gak onok pembangunan blas…

    GRESIK kota polusi ” masyarakt gresik asli jrng yg kerja dipabrik kebanyakan masyarakat luar dan kab. masyarakat gresik itu rata2 kerja UKM , buka usaha… sendiri

  3. Noor Indahwati permalink
    Agustus 25, 2008 10:57 am

    Driyorejo iku akeh pabrik e, cedhak karo Suroboyo, Wringinanom yo podo bae, luwih cedhak karo Krian, adoh seruu karo kecamatan Gresik, padahal karo-karoe wilayahe Gresik, tapi akeh wong sing tinggal neng kono ngakune ora wong Gresik. Opo gara-gara kuwi pak Robah kurang peduli karo pembinaan, pembangunan, peningkatan kualitas pendidikan nang kono??????

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: