Skip to content

Kecamatan Ujungpangkah

Ketemu lan nggon nggolek’i konco teko kecamatan Ujungpangkah

90 Komentar leave one →
  1. April 11, 2016 8:11 am

    Saklawase urip ping pindo weroh daerah ujung pangkah, iku ae pas nyelawat morotuwone tonggo. Karo marani konco gara-gara kunci sanggar katut digowo. Sakjane yo seneng mlaku2 dadi si Bolang..wero wilayah Gresik sing beragam…kapan2 dulin maneh nang U Pangkah…

  2. November 18, 2014 2:45 pm

    slm knl arek2 ujng pngkh,aq salut kebernian arek2 pangkh,aq wong banyuurip.

  3. da'im permalink
    September 18, 2014 5:11 am

    wih

  4. April 3, 2014 2:58 pm

    hai konco konco neng tanah jowo ,aku seng nang malaysia pengen sedulurku rukun gotong royong ngono ?

  5. September 16, 2013 6:21 am

    Wong pngkah seng arepe pesen Undangan NIKAH hub ARIES kampung TUNGGAKDORO Pangkah Wetan harga Mulai Rp. 400

  6. yayak permalink
    Juni 9, 2013 10:06 am

    promo speedy paket 384/50 rb , paket 512/125 rb, paket 1M/250 rb, paket 2M/400 rb, paket 3M/600 rb..ayooo buruan mumpung ada promo…..hub yayak 03171123669/082141411669

  7. NESTA permalink
    Juni 4, 2013 2:04 pm

    aku arek sitarda.seng meneng .seng ga’ ono’ omonge

  8. Lukman elvandra permalink
    Maret 9, 2013 4:27 pm

    Plae opo wOnk panKah saiki ko’ sneNgne gOlek raMe wae pdal sak DESO , seje mb biyen tentrem gak onk ngNw” …

    Boca” , pOro nOm”Man pAnkah wetan mb kUlon wes gk uSa Ngno” pO’o gk iso ta bersatuKu wes gk uSa geng”Ngan Ngnw looo…

  9. cakmat tajung permalink
    November 14, 2012 1:50 pm

    ono sing weroh ta asal muasal riwayat trah wong pangkah, sbb ono kata REANG sing gak ono podo kcuali nik banyuwangi, yaopo ngene iki….?
    Kanggo ‘ewek srboyo’ rang iso nebak koen… Raimu iku adik e pak masnukhan….

  10. jaepong permalink
    Agustus 1, 2012 5:10 pm

    menurut bukune pangkah seng tak woco mbesok iku jare pangkah wetan dadi pergudangan, terus pangkahkulon dadi pelabuhan lha.. . iku buku tinggalane sesepuh pangkah

  11. jaepong permalink
    Agustus 1, 2012 5:00 pm

    opo’o yo pangkah saiki mbari biyen kok wes bedo adoh..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: